Храна

Tetra Cichlid Colour Mini Pellets 10 L

TETRA Micro Menu Храна микс меню за малки декоративни рибки.

Tetra Goldfish Granules

Pleco Veggie Wafers

Tetra Pond Sticks - пръчици за езерни рибки.

Tetra Pleco Veggie WAFER

TetraBetta Granules – Храна за риби бета

Sachet TetraRubin 12гр - granuli

Sachet TetraPro Colour - храна за наситен цвят 12гр.

Sachet TetraWafer Mix - храна за тропически рибки 15гр

Sachet TetraRubin 12гр.

Sachet TetraPro Energy 12гр

TetraPro Algae Храна за тропически рибки с алг

Sachet TetraPhyll - храна за тревопасни тропически рибки 12гр

Sachet TetraMin Pro Crisps 12 gр.

Sachet TetraMin 15gр.-granuli